Hoe voel je je beter?

Je wil je goed voelen. Daar is niets mis mee en dat is zeker niet raar, iedereen heeft dat wel. Je wil lekker in je vel zitten en de beste versie van jezelf zijn voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen waar je om geeft. Niet meer dan logisch en daarom ook essentieel in je leven. We willen je hier best een handje mee helpen en dat gaan we ook zeker doen. We gaan dat doen door je te vertellen hoe jij, als man, je beter kunt voelen. We bespreken een aantal manieren die alledrie toezien op een heel ander gebied van je leven, maar je wel een heel stuk kunnen helpen. We doen dit met alle liefde en hopen dan ook dan we van enige betekenis voor je kunnen zijn. Kom, dan gaan we snel van start zodat jij weer de man kunt zijn die je bent.

Kleding

Het is een beetje een onderschat deel van je gemoedstoestand als man, maar als je goed gekleed bent voel je je vaak ook een stuk beter. Dit kun je natuurlijk helemaal inrichten zoals je wil, maar over het algemeen geldt dat als je je krachtig kleedt, je je ook krachtig voelt. Trek dus dat power pak van je aan met een mooi overhemd van olymp, een gave chino en de schoenen die je het lekkerste vindt zitten. Trek jezelf uit dat joggingpak van de bank af en ga de strijd aan met de wereld. 

Structuur

Dan de structuur; ook een belangrijk onderdeel van je fijn voelen. Structuur aanbrengen kun je op vele manieren doen, maar we raden je aan om dit te doen in de vorm van werk, beweging, rust, eten en slaap. Zorg ervoor dat je elke dag om ongeveer dezelfde tijd gaat slapen en rond dezelfde tijd wakker wordt (in ieder geval voor 08:00 wakker worden). Ook is het belangrijk dat je doet wat je moet doen; ga lekker aan het werk of studeren. Daarna sporten, gezond gestructureerd eten, buiten zijn en lekker uitrusten. Niet blijven hangen op TikTok of YouTube, maar kijk iets waar je iets van leert of lees een boek. 

Vaart maken

Dan nog het laatste; vaart maken. Moss does not grow on a rolling stone en hetzelfde geldt voor mensen. Als je vaart maakt, heb je geen tijd voor negativiteit. Probeer dit dan ook zeker te doen en je niet te veel bezig te houden met negatieve gedachtes door jezelf bezig te houden.